ADVENTURE SPORT

for krop & sjæl

Løb
Løb er en super god måde at motioner på, og så passer den godt ind i de flestes hverdag, og kræver ikke den store udstyrspakke.
Et par løbe sko, lidt løbe tøj, og en 20-30min. så man igang.

Rigtig mange motions løbeklubber har i disse dage en kæmpe vækst.
Jyllinge løbeklub er en af de klubber, der har 500 medlemmer, og 8 hold at vælge imellem, så det skulle være muligt at finde et hold der passer lige til ens niveau.


Jeg selv bruger løb som grundtræning til de andre sportsgrene jeg dyrker, bla. kajak, cykling, slalom ski, og langrend ski.
Under mit løber bruger jeg meget tid på at træner mit åndedræt, hvor jeg så hvidt muligt trækker vejret gennem næsen, og videre ned i den nederste del af maven så jeg udnytte så meget af ilten som muligt, og puster der efter ud igenmen munden.

Sko
I første omgang gælder det bare om at komme i gang, og se om det overhovdet er noget for en, med det løberrig. Der er masser af sko til en 500- 800 kr der kan bruges.
Nike Pegasus er en glimrende begyndersko, men hvis man løber 3 - 4 gange om ugen, ville jeg nok anbefale en lidt dyre sko, og så skal man overveje at få lavet en løbetest.Med løb 3-4 gange om ugen, vil kroppens led udsættes for en noget større belastning, og med den rette sko og en sål lavet præcis til din fod, ville man kunne aflaste leddene så du undgår skader.

Saalespecialisten.dk i Ballerup er et af de steder der er specialister i såler præcis tilpasset til dine fødder.

Opvarmning: se mere...