SKI-TEST-TUR 2017

Stacks Image 20


Meget mere ski og adventure sport på
www.netview.dk

Uden navn

Video fra onsdagen ski løb :-P Se mere…

Video fra tirsdagen ski løb ;-) Se mere…

Tirsdag:
Bussen køre kl 08.15 fra Hotel
Vi mødes alle kl 08.20 ved kabinen til Giggijoch
9.00
ALLE mødes på toppen af Giggijoch, her mere info ang. ski skolen


Showroom
kl. 18-19 vil Snowfun v/Jan &jan, vil der være showroom ved receptionen, der vil mulighed for at købe masser af tilbehør til dit skiløb, og der vil også være mulighed for at få tilpasset din skistøvle hvis der er problemer med den ;-)


Masser præmier igen i år.

Bedste vits, styrt, Snowfun slogan eller noget andet det er med til at gøre SNOWFUN SKI TEST TUR 2017 endnu bedre, vil blive præmieret med flotte præmier fra:
Wøhlk Sportswear
&
salomon


1

salomon1


SØNDAG MORGEN KL 9. Og det mega sner i Sölden :-)

19_11


Instagram Konkurrence på TEST TUREN 2017.
SE MERE…


16_11_17


Info: Snow Fun Ski-test 2017


Kære testtur-deltager, så er der under 7 uger til du skal på ski test-tur og vi glæder os rigtig meget, har du set hvor meget sne der ligger i Sölden:-) (
se web cam).
På vores ski-test har du muligheden for at teste alle de ski typer der er på markedet
piste som offpiste ski og ikke mindst få tilpasset din skiteknik.
Du bliver tilbudt ”skiskole/teknik så du bedre kan udnytte-bruge alle de skityper der bliver tilbudt på turen. Der er også mulighed for Snowboard, her skal du melde tilbage så vi ved, hvad udstyr vi skal have med.
Det du skal gøre er at melde tilbage i denne uge med dit niveau er du 1.r 2.r´3.r´ eller 4.´r.
1. Betyder at du kan køre overalt uanset om det er pisten eller offpiste/opkørt med god fart og kontrol.
2. At du kan køre på alle pister uden større problemer, men at du skal kæmpe, har det lidt svært uden for pisten.
3. Kan kører på de fleste pister, men har det lidt svært på stejle isede, opkørte og lidt puklede pister.
4. Er du ny og har det lidt svært over det hele, er du en 4.´r

Skiløbet starter mandag morgen ca. Kl. 9.00 hvor vi lige skal i gang.
Kl. 11 mødes vi på et aftalt sted (typisk toppen af kabinen) den information gives ved morgenmaden og ved Snow Fun`s ski-test camp. Tiefenbach gletcheren.
Ski –testen / Skiskolen vil typisk kører ca. 2 timer ad gangen hvor vi derefter skifter hold, dagen efter starter holdene omvendt.
Det er vigtigt, at du får prøvet så mange ski som muligt og her vil du opleve vores service team, som vil guide dig og indstille din binding så de passer til dig og dine støvler.
Du skal vende tilbage i denne uge med dit niveau og din skistøvle str.( står på indersiden af hælen på din skistøvle), kunne værre 206 mm ellers kan du med et målebånd måle fra hæl til tå.
Du vil om aftenen når du ankommer, få udleveret liftkort og keyhanger hvorpå dit navn og støvle str står, da vores service team skal bruge det, når de indstiller dine ski.
Du skal afleverer din keyhanger for at få udleveret et par ski, det er vores sikkerhed for, at den ski du har testet er i samme stand når du aflervere den tibage.

Svar venligst tilbage med følgende informationer: Skiniveau (1,2,3 eller 4) skistøvle længde(f.eks.206mm.) Snowboard (Ja/Nej) på
2017solden@gmail.com

Instagram og Workshop

Snow Fun`s Instagram-profil som du kan følge (profilen hedder
Snowfun.dk). Har du ikke en Instagram-profil, så hent APPen i APP STORE på din mobil, og oprette en profil. Mere info om Test Turen før og under turen, vil komme på http://www.netview.dk/2017

Vores leverandører som normalt har holdt foredrag om aftenen på hotellet, vil i år lave små workshops om dagen i test centeret.
Du vil møde: Leo den Danske Importør af Fischer ski og Kjus. Kim og Steen fra Blizzard, Nordica. Johannes og Klaus fra Head og ikke mindst Snow Fun`s Ski team.

Der vil igen i år være gode Premier fra vores leverandører, alt fra bløde ting til ski???? Glæd jer.
Picnic med Svogerslev Kro bilver tirsdag eller onsdag, Kim har lovet solskin i år. Jubiii.

INFO: TRANSPORT

For jer, der selv sørger for transport, fly eller bil. Ankommer du/i søndag aften, før kl.20 vil der være aftensmad, kommer du med bus, vil der være sandwich når i ankommer.
For jer der kører bil, kan i parkere i hotellets parkeringskælder, husk at parkere på nederste parkerings niveau, så der bliver plads til alle. I kan få udleveret et parkeringskort i receptionen.
Bus: Skal du med bussen skal du møde ved Roskilde hallerne Søndag d. 19/11 kl. senest kl. 05.45, bussen kører præcis kl. 6.00 . for jer der har været med før, kender i vigtigheden af tiden. (posten skal ud).Hvis du bliver forsinket kan du ringe til Lasse Uno (rejseleder på busturen) på +45 29731208.

Adressen er: Hotel Tyrol Dorfstasse 92 6450 Sölden
+4352542218
Infomøde:
Lørdag d.4/11 kl.15.00 mødes vi hos Snow Fun til infomøde, hvor Kim fra Svogerslev Kro serverer gløgg og æbleskiver. Få sidste nyt fra Sölden og mød de andre turdeltagere, vores serviceteam og Instruktører. Du vil på denne dag have mulighed for at sparer 20% på udstyr

Vel mødt
Jan, lasse, Bjarne og Jørgen P.

WWW.SNOWFUN.DK

Stacks Image 18